Mamma Mia

mammaMia

Mamma Mia är spelet för dig som älskar italiensk mat, bara genom att kolla på de bedårande bilderna så börjar magen kurra! Betsoft har lyckats skapa ett lika roligt som underhållande spel där grafiken är top notch!

Spela Mamma Mia

När man öppnar upp spelet får vi först se ett intro där den italienska kocken Salvatore står och hackar sina grönsaker och lagar i ordning köttbullar inför kvällen. Helt plötsligt kommer matkritikern till restaurangen för att bedömma de italienska smakerna och det gäller att snabbt koka ihop något riktigt läckert. Här får vi följa med i köket under en dag och se hur det går till när fantastisk mat lagas till! Betsoft måste ha varit på bra humör när de skapade Mamma Mia för denna slot får oss att dra på mungiporna lite esxtra mycket!

I bakgrunden kan vi höra ett dovt gitarr spelande tillsammans med Salvatores hackande och små nynnande. Han står nere i hörnet och lagar till sin sås samtidigt som han hejer på under spelets gång. Symbolerna är olika bilder av mat, vinflaskor, menyer, skärbräda med grönsaker och personerna som är med i spelet. Man kan välja om man vill spela på 30 vinstlinjer där planen består av 5 hjul och 3 rader. Man kan satsa mellan 1-5 mynt per linje där myntvärdet ligger mellan 0,2 till 1 euro, aktiverar du alla linjer är högsta insatsen 150 €.

Bonusrundor och free spins

Mamma Mia är laddat med specialfunktioner som inte bara genererar i vinster men även i skratt! Varje gång du lyckas få en vinnande kombination så visas ett 3 sekunders klipp från den symbol du snurrat fram vilket är en roligt detalj i spelet. Det finns 4 olika bonusfunktioner i spelet,

Locking Wilds innebär att man kan klicka på enskilda positioner på hjulet och låsta fast wild symboler och de fortsätter att stå kvar tills man klickar bort dem.
Pizza free spins aktiveras när du får upp minst 3 stycken pizzor på skärmen. Symbolerna kommer förvandlas till pizza ingredienser och ju mer du vinner desto fler ingredienser kan kocken placera på pizzan!  Under free spins rundan finns det chans till stora vinster.
Food cover click me aktiveras när minst 3 stycken serveringsfat kommer fram på hjulen, där ska du klicka på en av tre för att flylla upp med en vinst.
Critic bonus round får du spela på när tre menyer samlas på hjulet, där ska du hjälpa kocken att servera maten till matkritikern och hoppas på att du valt rätt mat!

Mamma Mia i mobilen

Dessvärre finns Mamma Mia som spel i mobilen men vi har hört rykten om att det kommer att komma en mobilversion inom en snarframtid. Vi kan bara hoppas på att detta stämmer och att vi kommer kunna välja att snurra med Salvatore även genom våra smartphones och surfplattor. bsgMammaMia_BG

Summering

Betsoft har inte utvecklat lika många spel som de största konkurrenterna men när de väl gör ett spel är det alltid lyckat och Mamma Mia kan vara den roligaste sloten vi spelat på! Med den goa kocken nere i hörnet och de fantastiska matbilderna är det en ren fröjd att spela. Förutom att det ser gott ut är det även ett vinstgivande spel gjort i 3D.

 

Spela på Mamma Mia